تبریک فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان

“بسم الله الرحمن الرحیم “

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

” زکوی یار می آید نسیم بوی نوروزی        از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی “

بهار طبیعت نوید بخش شکفتن شکوفه‌‌ها و رویش جوانه‌هاست و زمینه ‌ساز تحول در زندگی مادی و معنوی انسان‌هاست. نوروز و جشن سال نو فرصتی برای تعمق و تفکر برای تحوّل در درون و رشد اصلاح امور کاری و اجرایی است. امید است، هم آوایی «نوروز» و شکوه شکفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه پرخیر و برکت «رمضان»، نویدی معنوی برای والاهمتان روزگار باشد.

اینجانب فرارسیدن ایام خوش بهار و سال نو را به همه اساتید، کارمندان، دانشجویان و خانواده بزرگ دانشگاهیان تبریک و شاد باش می گویم و  امیدوارم که با بهره گیری از انوار تابناک قرآن کریم و فضایل ماه مبارک رمضان که طلیعه رحمانی این سال نیکوست و با تأسی به توصیه ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شاهد سالی همراه با رشد و شکوفایی برای مجموعه دانشگاهیان و عموم مردم عزیز ایران اسلامی باشیم.

روابط عمومی دانشگاه صوفی رازی